Contact

Heb je vragen over je meetset, de app of andere diensten van Aurum? Kijk dan bij de veelgestelde vragen of neem contact op met onze service medewerkers. Wij helpen je graag verder.

Bel of mail ons
+31 85 201 98 16
mail ons op huisbaasje@aurumeurope.com

KVK  273 73 159
BTW 8221 00 927 B02
IBAN NL 48 RABO 0310 8696 41

Voor zakelijke klanten

De energie-app Huisbaasje is zeer geschikt voor woningcorporaties. Waarom? Omdat het een energie-oplossing is in a box. Geen grote investering – geen risico – ready to use. Woningcorporaties Plavei, Mijande, Eigen Haard en Wonen Limburg hebben Huisbaasje gekocht voor hun bewoners.

Voordelen voor woningcorporatie

• Huisbaasje is zelf-installeerbaar voor bewoners
• Bewoners hebben een grote bereidheid voor andere duurzame maatregelen nadat ze een energie-app in gebruik nemen
• Bewoners besparen gemiddeld 10%
• De corporatie kan monitoren welke duurzame maatregelen groter effect hebben. Huisbaasje levert zeer waardevolle (geanonimiseerde) energiedata op van de woningvoorraad

Bij grotere aantallen geldt er een korting. Neem contact met ons op voor een offerte. Ook interessant voor energiebedrijven, warmtebedrijven, scholen en gebouwbeheerders.

Wie zijn de mensen achter Huisbaasje?

De energie-app Huisbaasje wordt gemaakt door Aurum Europe uit Breukelen. Aurum is marktleider op het gebied van onafhankelijk energie inzicht. Wij vinden het belangrijk dat mensen thuis in control zijn van hun energie. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op www.aurumeurope.com.

Klopt het dat Huisbaasje eerst van de Consumentenbond was?

De Consumentenbond wilde een eigen, veilige energie app voor zijn leden. Ze kozen voor Aurum als partner om de app te ontwikkelen. In 2017 brachten we gezamenlijk de app Huisbaasje op de markt. De meetset, de app en de beveiligde data-opslag werden geleverd door ons. In 2019 werd een nieuwe strategie geïmplementeerd waarin werd gekozen om Huisbaasje en het beheer ervan geheel over te dragen aan Aurum. Lees meer in dit nieuwsbericht.