Energieverbruiksmanager

Grote kans dat jouw energierekening
meer dan €120 per maand is

Stop met gissen, start met weten.
????Gebruikers van onze energie-app weten precies hoeveel stroom en gas hun woning verbruikt en hoe dit in verhouding staat tot andere Nederlanders. Met als resultaat dat ze gemiddeld €127 per jaar minder kwijt zijn aan energie. Slim!

Huisbaasje energie-app

€99,00

GAS ‧ ELEKTRA ‧ TERUGLEVERING

Past op alle typen meters. Zie realtime hoeveel gas en elektra jouw woning verbruikt. Al je energiezaken in één app, onafhankelijk van je leverancier. Zonnepanelenbezitters zien realtime de teruglevering en hoeveel euro’s ze al verdiend hebben. Wordt gratis verzonden naar jouw huis.

  • Jouw data blijft van jou
  • 2 weken bedenktijd
  • Geen abonnementskosten

Binnen één jaar terugverdiend

“Ik kijk elke dag even hoeveel we terugleveren. Dat voelt toch wel goed! Toen we net de app hadden geïnstalleerd schrokken we wel van ons rustverbruik. Deze bleek 180 watt te zijn. Dat zij mij eigenlijk niks maar de app liet goed zien dat dat best veel was. Het bleek de oude vriezer in de schuur te zijn. Nu is ons rustverbruik 80 watt. Veel bespaard.”

Elisabeth op Energieverbruiksmanagers.nl

ONTWIKKELD IN SAMENWERKING MET

GENOEMD OP

ONTWIKKELD IN NEDERLAND

Verhuizen, verbouwen, isoleren… zoveel onzekerheid!

Als je de kraan hoort druppelen, loop je naar de keuken om hem uit te draaien. Met energie gebeurt hetzelfde alleen merken we het niet. Omdat energie onzichtbaar is. We betalen netjes de rekening aan het einde van het jaar maar we hebben eigenlijk géén idee hoeveel stroom en gas er in ons huis verbruikt wordt.

Ga je verbouwen? Denk je erover om een nieuwe ketel te nemen? Of toch een warmtepomp? Dit zijn geen kleine investeringen. Heeft dat wel zin in mijn huis? Een energieverbruiksmanager geeft je antwoord op deze vragen. Zodat jij de juiste keuze maakt.

Al jouw energiezaken in één app

Energieverbruiksmanager, wat een woord! Maar eigenlijk is het een simpel product: het is een apparaatje dat je in je meterkast kunt hangen. Dit apparaatje verstuurt meetgegevens naar een app. Op je telefoon kun je zo precies zien hoeveel gas en elektriciteit er verbruikt wordt in je huis.
Je hoeft geen abonnement bij ons te nemen. Je koopt éénmalig Huisbaasje, je krijgt de meetset thuisgestuurd en kunt jaar in jaar uit gebruikmaken van de app. Als je verhuist, kun je Huisbaasje gewoon meenemen. Het wisselen van energieleverancier is geen probleem. Sterken nog: Huisbaasje geeft je zelfs een waarschuwing als je abonnement is afgelopen zodat je goedkoop kunt overstappen.

Grote vragen rondom energie in jouw huis? Jij weet nu hoe je besluiten neemt op basis van meetdata!

We zagen dat bewoners veel onzekerheid ervaren als het over de toekomst van hun huis gaat. Moet je nu wel of niet isoleren? Is het gunstig om duizenden euro’s aan dubbel glas uit te geven? En functioneren mijn zonnepanelen het eigenlijk wel goed?
Samen met de Consumentenbond ontwikkelden we een energieverbruiksmanager die huishoudens antwoord op deze vragen biedt. Een apparaatje dat veilig met jouw data omgaat, dat onafhankelijk van energieleveranciers is én dat te gebruiken is voor het hele gezin.
Huisbaasje wordt gemaakt door Aurum Europe uit Breukelen. Aurum is marktleider op het gebied van onafhankelijk energie inzicht. Wij vinden het belangrijk dat mensen thuis in control zijn van hun energie.