Ervaringen

⭐⭐⭐⭐
“Ik kijk elke dag even hoeveel we terugleveren. Dat voelt toch wel goed! Toen we net de app hadden geïnstalleerd schrokken we wel van ons rustverbruik. Deze bleek 180 watt te zijn. Dat zij mij eigenlijk niks maar de app liet goed zien dat dat best veel was. Het bleek de oude vriezer in de schuur te zijn. Nu is ons rustverbruik 80 watt. Veel bespaard.”

Elizabeth

op energieverbruiksmanagers.nl

⭐⭐⭐
“Ik gebruik nu ruim een maand huisbaasje. Ik ben zeer tevreden. Heel plezierig om je verbruik realtime te kunnen volgen.
Ik mis alleen de mogelijkheid om een notitie te maken bij uitschieters. Wellicht kan dit in een volgende update ingebouwd worden.”

Bram

op de website van de consumentenbond

⭐⭐⭐⭐
“Sinds 4 weken “Huisbaasje” in gebruik. Heel duidelijk wat je dagelijkse kosten van gas en elektra zijn. Zelfs de pieken worden duidelijk weergegeven; zoals cv aanzetten, eten koken, wasmachine, afwasmachine zijn als het ware “de rode”” piekmomenten van de dag. Zeer gebruikersvriendelijk. Zelfs een inschatting van je jaargebruik wordt weergegeven en zo nodig bijgesteld. Zeer tevreden!”

A.G. Veeneman

VIA DE WEBSITE VAN DE CONSUMENTENBOND

Meer dan

7000

mensen gingen je voor!

Onze energie app is iets voor jou als je

  • Een slimme meter hebt of een analoge meter hebt – Huisbaasje werkt op allebei!
  • Een huurhuis of een koophuis hebt – De app plus de meetset kun je gewoon meeverhuizen
  • Zonnepanelen hebt – Onze app geeft ook je teruglevering (en dus je opbrengsten in €€ weer)
  • Altijd vergeet over te stappen en een maatje zoekt die jou vertelt wanneer je contract afloopt

Huisbaasje in de media

Lizanne en haar gezin hebben drie weken Huisbaasje getest

De populaire tech website Computertotaal.nl deed een onderzoek naar energieverbruiksmanagers en apps. Lees hier hun ervaring met onze app Huisbaasje.
Het Financieele Dagblad publiceerde een interview met Aurum oprichter en ceo Marc de Beijer
Domotica.nl schreef een stuk over onze energieverbruiksmanager

⭐⭐⭐⭐
“Toen ik de app geïnstalleerd heb, ben ik met mijn kinderen van 9 en 11 door het huis gaan lopen. Ze mochten verschillende apparaten en lampen aan en uit zetten. Samen keken we wat het wijzertje deed en welke informatie Huisbaasje ons gaf. Voor de kids was dit een leuk spel en ze kwamen erachter dat de elektrische kachel op de logeerkamer een echte ‘slurper’ was.”

Een tevreden vader

via de mail

⭐⭐⭐⭐
“Ik ben erg blij met het spul. Leuk om te zien hoe de energie in elkaar steekt. Ik heb ook de Oxxio app, maar dit is beter. Ik heb mijn buurman ook zo gek gekregen er één te kopen”

Henk

Via de helpdesk

⭐⭐⭐
“Sinds december heb ik de beschikking over huisbaasje.
Leuke app om af en toe eens te zien hoe de verbruiken verlopen en om actueel vast te stellen hoe het verbruik fluctueert als een apparaat aan en uit gaat.”

Ger

via de huisbaasje mail

De onafhankelijke energie app

waar je leverancier niet bij mee kijkt!