Over Aurum Europe

Over Aurum Europe

9. Over aurum

Ja, Aurum heeft Huisbaasje in 2017 in samenwerking met de Consumentenbond op de markt gebracht. Sinds eind 2019 Huisbaasje volledig van Aurum. Lees hier meer over de verhuizing.

Alle metingen worden door de meetset verzameld en versleuteld over een beveiligde verbinding naar de servers van Huisbaasje verstuurd. Daar worden ze onafhankelijk van je persoonsgegevens opgeslagen. In het onwaarschijnlijke geval dat derden oneigenlijk toegang krijgen tot de systemen van Aurum, dan zijn de metingen dus niet op jou te herleiden. Als je de app gebruikt, worden de gegevens opgehaald bij de servers van Aurum. Ook dan worden de gegevens versleuteld over een beveiligde verbinding verzonden.

De energie-app Huisbaasje wordt gemaakt door Aurum Europe uit Breukelen. Aurum is marktleider op het gebied van onafhankelijk energie inzicht. Wij vinden het belangrijk dat mensen thuis in control zijn van hun energie. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op www.aurumeurope.com.

Lijkt het je leuk om Huisbaasje nog beter te maken? Heb je affiniteit met energie, tech of user experience? Kijk dan op onze bedrijfswebsite, www.aurumeurope.com/over-ons/vacature/

Load More

Kijk bij onze andere FAQ’s:

Wil je meer weten over Aurum? Kijk dan eens op www.aurumeurope.com