Ik ga verhuizen, kan ik de meetset op het nieuwe adres installeren?

6. Overig

Dat kan. Op het nieuwe adres kan de set weer aangesloten worden en kan je daarna verder met de metingen. In de app kan je je adresgegevens aanpassen. Wil je verder zonder de metingen van je vorige woning of wil je weer installeren via de installatie instructie? Neem dan even contact met ons op, zodat wij de meetset opnieuw voor je kunnen instellen. Stuur een mailtje naar huisbaasje@aurumeurope.com

Tip: gebruik het mailadres van je Huisbaasje account, dan kan ons serviceteam je sneller helpen.

Ik heb Huisbaasje besteld, maar wil hem toch niet gebruiken. Hoe kan ik mijn bestelling na ontvangst ongedaan maken?

6. Overig

Voldoet Huisbaasje niet aan je verwachtingen? Je hebt recht op 14 dagen bedenktijd. Als je binnen 14 dagen retourneert, krijg je je geld terug. Stuur een mail naar huisbaasje@aurumeurope.com. Vermeld hierbij je naam, postcode & huisnummer en het bestelnummer*. Je ontvangt van ons een retourlabel waarmee je het pakket kosteloos kunt terugsturen. Zodra wij Huisbaasje retour ontvangen hebben en bij controle geen schade is gebleken, ontvang je het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug.

*bestelnummer vind je in de bevestigingsmail die je van ons hebt ontvangen gelijk na je bestelling. Het wordt aangeduid met een #.

Privacy: wat doet Aurum met mijn gegevens?

6. Overig

Aurum verwerkt je gegevens enkel om je te informeren over je energieverbruik en om je, aan de hand van je verbruik, bespaartips te geven, zo nodig technische ondersteuning te beiden bij het gebruik van Huisbaasje en/of je te helpen met overstappen naar een nieuw energiecontract.

De Huisbaasje-app is alleen toegankelijk via je eigen Huisbaasje-account. Dit garandeert een veilige verwerking van je gegevens. Je verbruiksgegevens zijn privé: ze worden niet voor andere doeleinden gebruikt en ook niet met derden gedeeld en blijven jouw eigendom. Wil je stoppen met het gebruik van Huisbaasje, dan verwijdert Aurum op jouw verzoek je gegevens. 

Meetgegevens worden gescheiden van persoonsgegevens opgeslagen zodat deze data niet te herleiden is naar individuele personen. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor het verlenen van service bij vragen aan onze helpdesk. Eventueel uitgebrachte groepsrapportages zijn niet herleidbaar tot een individueel persoon.

Uiteraard nemen wij alle benodigde maatregelen en voldoen wij aan de gestelde eisen vanuit wetgeving met betrekking tot verwerking en opslaan van (persoons)gegevens. Je privacy is hiermee gewaarborgd.

Raadpleeg voor meer informatie de privacyverklaring en de voorwaarden van Huisbaasje.

Ik wil de Huisbaasje meetset aan iemand doorgeven. Kan dat?

6. Overig

Zeker! Neem contact met ons op. Wij kunnen de set ontkoppelen van je account zodat hij beschikbaar is voor een nieuwe installatie. Jouw meetgegevens blijven in jouw account staan en gaan niet met de meetset mee naar het nieuwe account.  Stuur een mailtje naar huisbaasje@aurumeurope.com

Tip: gebruik het mailadres van je Huisbaasje account, dan kan ons serviceteam je sneller helpen.