Waarom zitten er geen sensoren in mijn installatiepakket?

2. Installatie

Per juli 2020 zijn wij begonnen met het versturen van meetsets zonder sensoren. Het overgrote merendeel van onze klanten heeft een slimme meter. Dat houdt in dat ze, om Huisbaasje te installeren, geen sensoren nodig hebben. Het is dus nogal zonde om standaard bij elke bestelling sensoren mee te sturen, aangezien deze in 90% van de gevallen niet nodig zijn. Dan eindigen ze ongebruikt achterin een kast.

Vanuit milieu-oogpunt hebben we besloten om de sensoren voor de analoge en digitale (dus niet slimme) gas- en elektrameter niet meer standaard mee te sturen. Heb je wel een analoge of digitale meter? Dan heb je wel sensoren nodig. Neem contact met ons op en we zorgen dat de sensoren kosteloos naar je adres worden verstuurd.

Binnenkort krijgt Huisbaasje een nieuwe verpakking. Daar zal niet langer op staan: bevat sensoren. Momenteel zitten we dus in een overgangsperiode waarbij er op de doos nog wordt aangegeven dat er sensoren in zitten, maar dit niet het geval is. Lees meer in dit nieuws-item: https://www.huisbaasje.nl/slag-in-duurzamere-meetset-sensoren-optioneel/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *