Hoe weet ik of ik de laatste versie van de app heb?

8. App update februari 2020 (nieuwe loginmethode)

De Huisbaasje app wordt continu verbeterd voor jullie. Dat betekent dat er af en toe een update beschikbaar is. Veel mensen hebben hun telefoon zo ingesteld dat apps automatisch geupdate worden. Als dat bij jou het geval is, dan zal vanaf 24 februari vanzelf de nieuwste versie (versie 1.3.0) van Huisbaasje op je telefoon staan. Als jij automatische app updates uit hebt staan, moet je zelf naar de Play of App Store om de nieuwste versie te downloaden.

Voor Android (Google Play)

Open Google Play en kijk of er een update beschikbaar is voor Huisbaasje (versie 1.3.0). Als de juiste versie al is geïnstalleerd staat er “open” en anders “updaten”. Tik in het tweede geval op “updaten”. Geïnstalleerd? Open de app en volg het stappenplan om je wachtwoord te resetten.

Soms moet je Google Play een keer afsluiten en opnieuw openen om de nieuwste versie van Huisbaasje te zien.

Voor iOS / iPhone (Apple App Store)

Open de App Store op je iPhone en kijk of er een update is van Huisbaasje (versie 1.3.0). Als de juiste versie al is geïnstalleerd staat er “open” en anders “updaten”. Tik in het tweede geval op “updaten”. Geïnstalleerd? Open de app en volg het stappenplan om je wachtwoord te resetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *