Zakelijk

Een ready-to-use pakket waar jouw klant gelijk van profiteert
en waarmee organisaties impact kunnen maken

Wij helpen onze zakelijke klanten om hun energiedoelen te bereiken. Gedragsverandering bij bewoners, waardevolle energiedata voor organisaties.

“Door huurwoningen uit te rusten met Huisbaasje, sla je eigenlijk twee vliegen in één klap. Je betrekt bewoners bij energiebesparing waardoor er begrip ontstaat voor toekomstige maatregelen. Ten tweede heb je als corporatie beter zicht op de energieprestatie van de woningvoorraad en waar de besparingsmogelijkheden liggen.” – Aurums’ Marc de Beijer

Woningcorporaties

De energie-app Huisbaasje is zeer geschikt voor woningcorporaties. Het is een energie-oplossing in a box. Geen grote investering – geen risico – ready to use. Corporaties Plavei, Mijande Wonen, Eigen Haard en Wonen Limburg gingen je voor.

Voordelen voor woningcorporatie
  • Huisbaasje is door een bewoner zelfstandig te installeren
  • Bewoners besparen gemiddeld 10% op hun energierekening
  • Bewoners hebben een grotere bereidheid voor andere duurzame maatregelen nadat ze een energie-app in gebruik nemen
  • De basisset kan worden uitgebreid waarmee ook zonnepanelen of een warmtepomp zichtbaar kunnen worden gemaakt
  • De corporatie kan monitoren welke duurzame maatregelen groter effect hebben. Huisbaasje levert waardevolle (geanonimiseerde) energiedata van de woningvoorraad

In samenwerking met corporaties hebben we lokale campagnes gemaakt en energiebattles georganiseerd. Het team van Aurum helpt graag met het betrekken van bewoners.

Enthousiaste bewoners in Wijchen nemen Huisbaasje in ontvangst van woningcorporatie Talis
Startpakket Huisbaasje Zakelijk - 50 stuks -
Startpakket Huisbaasje Zakelijk – 50 stuks
3489.00 ex btw

zolang de voorraad strekt

Het Huisbaasje startpakket voor woningcorporaties bestaat uit:
• 50 Huisbaasje sets
• 4 kwartaalrapportages
• vaste energie-expert van het Aurum team
• communicatiematerialen voor bewoners

De prijs is exclusief btw. Dit is een tijdelijke actie. Aan deze prijzen kunnen buiten de actievoorwaarden geen rechten ontleend worden. Liever niet direct online bestellen? Het is mogelijk een offerte te ontvangen. Neem contact op.

Energietransitie vergt veel van corporatie

Corporaties hebben te maken met strengere regels rondom energiezuinigheid. De hele woningvoorraad moet verduurzaamd worden. In dat traject stuiten corporaties op verschillende obstakels.

• Bewoners hebben moeite met de verandering die de energietransitie met zich meebrengt
• In 2050 moet de woningvoorraad klimaatneutraal – maar wat te doen op korte termijn?
• Corporaties moeten investeren in duurzame maatregelen, maar het is lastig te determineren wélke
• Corporaties hebben weinig zicht op het totale energieverbruik van hun portefeuille en beschikken over weinig gedetailleerde data

Meten is weten

Een transitie gaat gepaard met grote beslissingen. Miljoenen moeten er geïnvesteerd worden in isolatie, zonnepanelen en warmtepompen. Met die grote investeringen gaan ook risico’s gepaard. Gedetailleerde energiedata beperkt deze risico’s.

Door een goed beeld te krijgen van de energieprestaties van de eigen woningvoorraad, en door de impact van retrofits te monitoren, kunnen corporaties betere keuzes maken voor de toekomst.

“Een corporatie had geïnvesteerd in zonnepanelen voor een hele wijk. Enige tijd later werd in alle woningen Huisbaasje geïnstalleerd. Toen bleek dat een deel van de zonnepanelen niets opwekten. Helaas zien we dit vaker. Gelukkig is het vaak een kwestie van een switch omzetten. Toegang tot energiedata kan deze onnodige, maar dure situaties voorkomen.

Door met ons te werken, krijgt de organisatie toegang tot een schat aan energiedata. Aurum helpt organisaties met het interpreteren van deze data. Met maandelijkse rapportages en op maat advies helpen wij corporaties zich door de energietransitie te manoeuvreren.

• zelf te installeren
• betrekt bewoners bij energie
• vergroot draagvlak voor renovaties

In 4% van de gevallen blijkt dat de corporatiewoningen die met zonnepanelen worden uitgerust, niet goed werken. Meestal is dit een simpele switch die verkeerd staat. Dankzij monitoring kunnen we deze risico’s beperken.
Huisbaasje wordt ingezet door woningbouwverenigingen, maar ook door financiële dienstverleners, scholen, energiecoöperaties en andere organisaties die een stap willen zetten in duurzaamheid.

Financiële dienstverleners

Een gewhitelabelde Huisbaasje set cadeau doen aan klanten die hun eerste hypotheek bij jou afnemen. Zo geef je ze iets waardevols voor in hun nieuwe huis, draag je als financiële instelling bij aan duurzaamheid én leg je een mooie basis voor huiseigenaren om verder te investeren in duurzame maatregelen, waarbij de financiële dienstverlener wederom waardevol kan zijn in de financiering hiervan.

Resellers

Heb je een klantenkring waarbij Huisbaasje goed zou passen? Zou je onze meetset in je (web)winkel willen opnemen? Neem contact op om te bespreken hoe we elkaar kunnen helpen.

Relatiegeschenken

Je medewerkers of zakelijke relaties een duurzaam geschenk geven? Huisbaasje komt in een overzichtelijk pakketje, werkt in iedere woning en is onafhankelijk van leveranciers. Ook zijn er geen abonnementskosten voor de gebruiker. Door een energieverbruiksmanager cadeau te geven, lever je als organisatie bij aan de klimaatdoelstellingen van Nederland.

Startpakket Huisbaasje Zakelijk - 50 stuks -
Startpakket Huisbaasje Zakelijk – 50 stuks
3489.00 ex btw

zolang de voorraad strekt

Het Huisbaasje startpakket voor woningcorporaties bestaat uit:
• 50 Huisbaasje sets
• 4 kwartaalrapportages
• vaste energie-expert van het Aurum team
• communicatiematerialen voor bewoners

Kom meer te weten over Huisbaasje voor zakelijke klanten

Ryan

Ryan

Business Development

Op zoek naar een bewezen energie-oplossing? Ik sta je graag te woord.

0655870703
ryan@aurumeurope.com

Huisbaasje is een product van Aurum Europe uit Breukelen. Aurum is marktleider op het gebied van onafhankelijk energie inzicht. Wij vinden het belangrijk dat mensen thuis in control zijn van hun energie. Wil je meer weten over onze technologie en over de toegevoegde waarde van energiedata? Kijk dan op onze bedrijfswebsite.